Nieuws
Om particulieren en bedrijven de kans te geven te proeven van luxueus reizen in de ware zin van het woord, stelden wij een programma samen voor individuele inschrijvingen.
meer nieuws
Demuynck en Vansteelandt nv

Kwabrugstraat 19
8510 Bellegem

Tel.: +32 (0)56 22 37 17
Fax: +32 (0)56 22 75 25

BTW: BE 0413.959.376

E-mail: info@d-v.be
Bedrijfsprofiel
Specialiseren en diversifiëren. De twee trendwoorden lijken wel elkaars tegenpolen, maar beide houden grote troeven in zich. En net daarom kozen wij voor beiden.

Ons bedrijf specialiseerde zich van bij het ontstaan in de jaren ‘40 in personenvervoer. De uitvalsbasis werd Bellegem, centraal tussen Kortrijk, Doornik en Moeskroen.

Van daaruit ontplooiden zich 3 hoofdactiviteiten binnen de sector van het personenvervoer, waarbinnen wij nog steeds actief zijn:
Allereerst staan wij in dienst van organisaties die op zoek zijn naar betrouwbaar personenvervoer op maat: families, verenigingen, scholen en bedrijven. Voor hen verzorgen we het complete vervoersaspect van hun schoolreis, bedrijfsuitstap of excursie.
Daarnaast zetten wij dagelijks tientallen bussen in voor regelmatige vervoersopdrachten zoals schoolritten, werkliedenvervoer, pendeldiensten naar de zwemles,…
Tot slot zetten wij sinds jaar en dag een twintigtal voertuigen in als private partner van de Vlaamse Vervoersmaatschappij, De Lijn.

  • Onze troeven:
Als middelgroot busbedrijf combineren wij het schaalvoordeel en het professionele karakter van een groot bedrijf met belangrijke voordelen die zo eigen zijn aan een kleinschalig familiebedrijf.

Voor toerisme maken wij enkel gebruik van uiterst recente voertuigen van Belgische, Zweedse of Duitse makelij. Daardoor zijn zij uitgerust met de recentste veiligheidstechnologieën:

  • Collision Detection (tegen kop-staart-aanrijdingen)
  • Lane Guard (tegen indommelen) 
  • Fogmaker (tegen brand in motorcompartiment)

Even belangrijk: Wij maken bewust de keuze enkel te werken met bekwame en sociale beroepschauffeurs. Gelegenheidschauffeurs zijn uitgesloten, zelfs bij een dubbele bemanning op grote afstanden. Dat is niet meer dan normaal.